Deze cliënten gingen jou voor

“Mijn handen waren helemaal stuk van de eczeem. Dit was zo heftig omdat ik in de begin periode van corona heel netjes mijn handen ontsmette, alleen daar kreeg ik eczeem van. Dat verergerde doordat ik acrylnagels liet zetten zonder te weten dat ik daar allergisch voor ben.
Mijn handen zijn nu genezen omdat ik de therapie van Laura heb gevolgd. Mijn gezondheidswinst is dat ik nu weet wat ik wel en niet kan eten en welke supplementen ik moet nemen om een gezonde huid te houden. Wat Laura haar aanpak uniek maakt is de persoonlijke begeleiding en de interesse die ze in je toont en daar haar therapie op afstemt. Ze gaat ervoor om je te helpen.”

Nicolette (Eczeem / Contactallergie)
“Ik ben bij Laura terecht gekomen via social media nog voordat ik acute problemen ervaarde. Heel toevallig dus of misschien wel meant to be.
Ik heb uiteindelijk bij Laura aan de bel getrokken toen ik enorm veel uitslag had op mijn handen en het alsmaar erger werd. Door de sessies met Laura ben ik veel kritischer gaan kijken naar wat ik in mijn lichaam stop en heb ik mij intensiever bezig gehouden met kennis opdoen over gezond leven. Hierdoor ben ik ook dagelijks gaan vasten. Laura heeft een hele fijne aanpak. Ze is recht doorzee, vertelt heel duidelijk wat je nodig hebt en hoe je het moet gebruiken en ze vertelt ook heel duidelijk waar je, qua voeding, vandaan moet blijven.
Langzaam maar zeker zag ik dat mijn handen minder uitslag en irritatie vertoonden. En ik merkte dat mijn, meestal verstopte sinussen en benauwdheid afnam. Daarnaast merkte ik dat ik meer energie had en dat mijn energie veel helderder en kalmer was.
Wat mij vertrouwen gaf in de aanpak van Laura was omdat zij zelf met huiduitdagingen heeft gekampt en zelf, door middel van scholing en het opdoen van kennis en ervaring, haar huid heeft hersteld.
Ik zou Laura aanraden bij iedereen die last heeft van; huidirritaties, hormonale disbalans, darmklachten, benauwdheid, langdurig verstopte sinussen en energieke disbalans. Want grote kans dat dit komt door niet optimale voeding en een disbalans in je macro en vooral micro nutriënten. Want Laura weet hier enorm veel van en met het volgen van haar begeleiding is er een grote kans dat je er verlichting in vindt of het zelfs geneest.”
Stephan (Eczeem / PDS)
“Ik had last van acne, roodheid in mijn gezicht (rosacea), buik en darmklachten zoals een opgeblazen buik en krampen.
Hierdoor was ik altijd al erg onzeker over mijn huid. Vooral de bultjes en de vurige roodheid in mijn gezicht. En merk dat dat al zoveel verminderd is. Het is niet meer vurig en de bultjes/ontstekingen zijn er haast niet meer. Ook voor mijn buik en darmen heeft het veel goed gedaan. Door de supplementen en het juiste eetpatroon heb ik geen klachten meer.
Gelijk toen ik binnenkwam had ik een heel fijn en vertrouw gevoel bij Laura. Heel vaak is het zo dat je van het kastje naar de muur wordt gestuurd maar zij denkt echt goed mee. Voelde mij zelf heel belangrijk en dat ze echt ervoor wilde zorgen dat mijn klachten zouden verbeteren/verdwijnen. Ze geeft daarom ook bijpassend aan de klachten een goed advies.
Wat ik vooral heb gemerkt is dat ik mij heel welkom voelde. Iedereen die bij Laura komt, komt met een klacht die ze opgelost willen hebben. Laura luistert naar je en gaat gelijk voor je aan de slag. Ik vond de gesprekken daarom ook heel fijn. Ze pakt het probleem aan bij de bron en laat zien hoe het verbeterd kan worden. Ik zou haar daarom zeker bij andere aanbevelen. Kan niets anders zeggen dan dat ik heel erg blij ben met het eindresultaat.”
Ivana (Rosacea / PDS)

“Ik heb al jaren last van acne en had voor mijn gevoel ongeveer alles al geprobeerd qua producten, behandelingen, supplementen en voeding, maar helaas zonder resultaat. Ik had steeds het gevoel dat ik aan symptoombestrijding deed, maar dat ik de oorzaak van mijn huidproblemen niet kon achterhalen. Daarnaast was ik altijd moe, had ik vaak last van mijn buik en was mijn energielevel heel erg laag.
Al na een paar weken, merkte ik dat ik veel meer energie kreeg en dat ik ook veel minder last had van buikklachten. Ik zat echt veel beter in mijn vel! Aan mijn huid merkte ik intussen van alles, dan ging het beter, dan weer wat slechter, maar ik merkte wel veranderingen. Nu zo’n 9 maanden na de start van de therapie, zie ik dat mijn huid echt structureel rustiger geworden is. En als mijn huid toch wat onrustig is, gaat dit veel sneller weer weg en kan ik de oorzaak ook bijna altijd aanwijzen. Een wereld van verschil!
Laura biedt een therapie op maat aan, gebaseerd op jouw specifieke situatie en baseert al haar adviezen op concrete testresultaten. Zodat je ook de juiste suppletie voor jouw probleem gebruikt en je ook heel duidelijk krijgt welke voedingstoffen eventueel jouw probleem veroorzaken.
Met de aanpak van Laura behaal je echt structureel resultaat en je krijgt duidelijk inzicht in de oorzaak van jouw (huid)probleem. Daardoor weet je ook na de therapie wat voor jou werkt en hoe je jouw huidprobleem onder controle kunt houden.”

Andrea (Acne / PDS)

“Mijn grootste zorg was een droge rode huid, waarbij ik niet kon plaatsen waar het vandaan kwam of wat ik er tegen kon doen. Mijn grootste winst is dat ik de huidirritatie kan ’sturen’ en het gehydrateerd genoeg kan houden, vanuit binnen en buiten. Laura verwoord in duidelijke taal waar het probleem zit en wat je er tegen kan doen. Na labonderzoek in bloed en ontlasting kan ze zien waar je lichaam behoefte aan heeft. En na een paar weken zie je en voel je ook verschil. Dit kan maar door een minimale aanpassing zijn. Ik zou Laura Rebel aanbevelen aan andere mensen omdat het jaren zoeken naar een oorzaak, binnen een paar weken te vinden is. Daarbij doorloop je met Laura een stappenplan die persoonlijk is en over de linie niet duur. Als je bedenkt wat je die jaren ervoor aan cremes, dermatologen of testen hebt gespendeerd ben je voordeliger uit en voelt mijn huid nu gebalanceerd en puur aan.”

Maik (Eczeem / Rosacea)

“Mijn darmen waren mijn grootste gezondheidsprobleem. Ik had enorm veel last van diaree en krampen en daarnaast was mijn huid ook erg onrustig.
Ik heb inzicht gekregen in wat mijn darmen zo onrustig maakte en dat dan ook echt uit bloed en ontlasting onderzoek ipv ‘gissen’ wat het zou kunnen zijn of bestempeld worden met PDS. Door die onderzoeken was ik best opgelucht dat ik helemaal niet allergisch ben voor bepaalde voeding en het was super fijn dat ik een keer gericht een dieet kon gaan doen om de candida af te doden en zo al vrij snel veel beter in mijn vel zat. Daarna werd mijn huid ook een stuk rustiger.
Ik heb geen vergelijkingsmateriaal wat betreft andere orthomoleculair therapeuten, maar vergeleken met andere alternatieve geneeswijzen zat voor mij het grote verschil in het bloed en ontlasting onderzoek wat mij heel veel inzicht en houvast gaf om gerichter een dieet te gaan volgen en daadwerkelijk verschil te merken. Ook het feit dat Laura zelf soortgelijke klachten heeft gehad gaf me veel vertrouwen in de kennis die Laura heeft. Daarnaast is ze een fijn persoon om mee te praten en stelde ze mij meteen heel erg op m’n gemak.”

Madelon (PDS / Onrustige huid)

“Ons zoontje had enorm last van eczeem over zijn hele lichaam. Daarbij komt uiteraard jeuk kijken, waardoor hij ‘s nachts elke keer wakker werd. Door het eten van ons zoontje aan te passen en hem suppletie te geven, wat tijd kostte gezien hij al niet zo goed at, is de eczeem niet meer teruggekomen!
Laura kijkt echt naar wat het probleem is en wat we hiermee kunnen doen. Stapje voor stapje mochten wij dingen gaan aanpassen voor ons zoontje en er zit totaal geen druk op vanuit Laura. Het heeft tijd en geduld nodig om de aanpassingen door te zetten. Maar als dat eenmaal goed gaat, merk je gelijk verbetering. Zeer fijn persoonlijk contact en Laura is altijd bereikbaar als je vragen hebt!
Of ik anderen Laura zou aanbevelen? Dat heb ik zelfs ondertussen al gedaan! Ik merkte zo snel verschil bij ons zoontje, dat ik het iedereen zal aanraden om eens een consult in te plannen met Laura. Je hebt niets te verliezen!”

Jayson (Peuter Eczeem)

“Ik had last van mijn darmen, vaak een opgeblazen gevoel in mijn buik en mijn ontlasting verliep ook niet lekker. Bovendien had ik een energiegebrek, ik stond vaker moe en al uitgeblust op ‘s morgens…… ook had ik sinds een tijd last van een heftige allergische reactie op mijn gezicht en in mijn hals: rode vlekken die branden, jeuken en oogleden die opgezwollen en rood waren. Die allergie kwam gemiddeld één keer in de 2 weken opzetten.

Door Laura’s bekwame en gedegen onderzoek kwam naar voren dat ik een ‘leaky gut’ heb én een allergie. Door de therapie kan ik nu dagelijks goed en moeiteloos naar het toilet en voel ik dat mijn darmen een enorme oppepper hebben gekregen. Mijn buik is niet meer opgezet en ook heb ik meer energie gekregen en sta ik veel minder moe op als ik mijn dag begin. Mijn allergie is nog niet weg maar dankzij Laura kan ik er nu goed mee omgaan, ze schreef me supplementen voor waardoor ik het gevoel heb dat de reactie op mijn gezicht minder is en ik het beter onder controle kan houden.

Laura heeft door haar expertise en ervaring vrij snel door waar ze je bij en mee kan helpen….. ze onderzoekt door bloedonderzoek en ontlasting naar de disbalansen in je lichaam. Haar persoonlijke benadering is bovendien heel menselijk, vriendelijk en open waardoor je je heel prettig bij haar voelt en je nergens voor schaamt. Dat maakt haar in mijn ogen uniek! Ze wil je écht helpen en daar slaagt ze ook heel goed in!

In de eerste plaats raad ik Laura aan omdat ze een prettige en leuke persoonlijkheid heeft, ze naar je luistert en je met haar expertise en know-how vooruit helpt. Ze kan ervoor zorgen dat je je beter gaat voelen en dat je lichaam weer beter gaat functioneren. Ze weet na gedegen onderzoek waar je klachten vandaan komen én ze kan ze voor je oplossen mits je haar behandelplan volgt….. Laura helpt je je weer beter in je  vel te voelen!”

Brigitte (PDS / Allergische reactie)

“Ik kwam bij Laura met een onrustige huid (Rosacea), vermoeidheidsklachten en darmproblemen. Door haar adviezen heb ik in korte tijd enorme vooruitgang geboekt. Mijn huid is veel meer in balans, ik heb meer energie en ik heb geen opgezette buik meer. Laura is een zeer kundige vrouw die tot op de bodem uitzoekt waar jouw klachten vandaan komen en adviezen geeft op maat. Ik raad haar dan ook zeer aan! Niet alleen om klachten te verminderen, maar ook om erger te voorkomen.”

Neeltje (Rosacea)

“Ik vond het traject dat ik bij Annefleur (en indirect bij Laura) volgde een prettig traject: er volgde een uitgebreide analyse en onderzoek. Daarbij gingen jullie zorgvuldig en met veel aandacht te werk. Vervolgens volgde een duidelijk rapport en een lijst van dingen die ik wel én beter niet kon doen en eten. Ik ben ermee aan de slag gegaan en het ging vrij aardig. Enige minpuntje is dat het best een uitdaging is om op deze manier gezond te leven als je én niet goed kunt koken én dat ook niet leuk vindt om te doen. Plus een gezin hebben en een vrij onregelmatig leven helpt ook niet. Tijdsgebrek en makkelijke keuzes maken staan gezond eten soms echt in de weg. Daar miste ik handvatten in (maar hé, ik had een verkort/mini-traject “Know Your Food Intolerances” gekozen) dus die komen schat ik in terug in het grote traject. Dat was ook vanaf het begin af aan duidelijk.
Mijn grootste gezondheidswinst is dat ik probeer niet te veel van iets te eten en alles een beetje te doseren. Ik zoek meer de balans op. De therapie van Laura is uniek omdat het én op afstand kan plus ook dat het traject ook écht uit maatwerk bestaat met veel persoonlijke aandacht. Plus ik vind het een toegevoegde waarde dat Laura zelf ook ervaring heeft met huidproblemen. Dat klinkt raar misschien, maar het geeft mij vertrouwen (practice what you preach). Daarnaast wordt er altijd gekeken naar haalbare en werkbare oplossingen. Dus een keer de mist ingaan, wordt begrepen. Ik zou zowel Laura als Annefleur aanbevelen om jullie deskundigheid, hulpvaardigheid, ervaring en persoonlijke aandacht voor jullie klanten.”

Renee (Onrustige huid)

“Mijn 2 grootste klachten waren een onrustige huid en vaak een opgeblazen buik. De therapie heeft mij vooral veel inzichten gegeven in wat wel en niet bij mij past. En daarnaast ook het leren om bepaalde signalen te herkennen. Hier wil ik dan ook mee verder gaan na het programma. Om zo toch beter naar de behoefte van mijn lichaam te luisteren. Mijn grootste gezondheidswinst is om niet meer elke dag een opgeblazen gevoel te hebben.
Voor mij is deze vorm van therapie uniek omdat Laura veel ervaring heeft en ook de tijd neemt om met je mee te denken. Zelfs wanneer er (zoals bij mij) niet hele speciale dingen uit het labonderzoek naar boven komen, denkt Laura toch met je mee en kijkt ze verder naar het onderliggende probleem en de oplossing hiervoor.”

Daisy (Onrustige huid & PDS)
“Ik had last van overgevoelige darmen, een opgeblazen gevoel, stemmingswisselingen en gewichtsissues. We hebben tot in de puntjes uitgezocht waar mijn intoleranties liggen. Ik ben enorm blij dat ik nu weet waardoor mijn klachten steeds (terug) komen. 
De combinatie van een orthomoleculaire benadering en de daadwerkelijke medische onderzoeken in het lab geven een compleet beeld waardoor je heel doelgericht te werk kan gaan. Dit geeft mij erg veel vertrouwen.
Laura is zeer prettig als persoon. Ze geeft duidelijk en goed advies. Door eigen ervaringen weet ze ook wat je doormaakt en kan je daarom goed adviseren. Het fijne is dat de medische kant wordt onderzocht maar dat de oplossing in voeding wordt gezocht. Ik zou Laura bij iedereen aanbevelen!”
Maxine (PDS)

“Toen ik bij Laura kwam had ik last van rode vlekjes op mijn wangen. Door de dokter werd ik gediagnosticeerd met Rosacea, hiervoor heb ik vervolgens een heleboel cremetjes gekregen maar niks hielp.
Door haar kennis en ervaring heeft ze me goed kunnen helpen. Tijdens de consulten voel je je serieus genomen en na een tijdje merk je dat haar methode echt werkt. Door je een persoonlijk advies te geven waarbij ze gebruik maakt van verschillende supplementen kan ze ervoor zorgen dat je gezondheidsprobleem minder wordt. Langzamerhand verdwenen al mijn ontstekingen/vlekjes op mijn gezicht en door de supplementen ging ik me ook een stuk fitter voelen dan eerst.
Laura is een lieve vrouw die tot op de bodem wil uitzoeken wat het probleem daadwerkelijk is en daarom raad ik haar zeker aan!”

Jet (Rosacea)

“Net als zoveel mensen liep ik al heel lang met darmklachten. Klachten zoals een opgezette buik, geen energie, vervroegde overgang, hersenmist en zo kan ik nog wel even doorgaan.
Ondanks dat ik al jaren bij een orthomoleculair therapeut heb gelopen en progressie heb geboekt, haalde ik niet de resultaten die ik wilde. Het gevoel dat het met voeding te maken had bleef. Ik liep aan het eind van mijn latijn en heb bij Laura aangeklopt. De eerste stap was een laboratorium onderzoek, waar Laura helemaal induikt en uitspit om vervolgens met een persoonlijk plan de problemen te gaan aanpakken. De darmen zijn zo complex dat je niet zomaar zelf de boel op de rit zet. Ik heb zoveel geleerd van Laura over voeding en de werking van de darmen. En na hard werken kan ik zeggen dat mijn energielevel van een 3 naar 7,5 is gegaan, ik weer slaap, geen opgezette buik meer heb, weer kan sporten en weet wat mijn lichaam nodig heeft om me goed te voelen. Ik ben Laura zo dankbaar en gun iedereen “een Laura.”

Jessica (PDS & vermoeidheid)

“Toen ik bij Laura kwam had ik vooral last van een opgeblazen buik en mijn hoofdhuid. Hier liep ik al jaren mee te worstelen en had al meerdere dingen geprobeerd. De therapie bij Laura gaf me vooral meer inzicht in waar het niet lekker loopt in mijn darmen, dus echt naar de oorzaak toe. En dat dus vanuit een holistisch perspectief, dat vond ik heel prettig. Laura neemt alles mee, ook je emotionele en mentale energie. We kwamen er samen achter dat mijn lichaam gebaat is bij simpel en vers eten, zonder poespas. Ik vond het heel fijn om met Laura te werken omdat ze echt naar mij als individu keek, geen one-size-fits all! Dat resoneert en past bij me. Ze heeft veel kennis en duikt echt helemaal in jouw persoonlijke casus om tot op de bodem te achterhalen wat niet lekker gaat en wat JIJ nodig hebt. Dankjewel!”

Carina (PDS & Seborroïsch Eczeem)

“Ik liep al een tijdje bij een huidtherapeut voor mijn acne, maar die behandelingen pakten de oorzaak van mijn huidprobleem niet aan. En dus kwam ik bij Laura terecht. Uit de onderzoeken die we deden, kwamen allemaal dingen naar voren die verbeterd konden worden met supplementen en door mijn voeding aan te passen. Ik merkte in de eerste week al verschil; mijn stoelgang werd beter, en na twee maanden was ook mijn huid zichtbaar verbeterd. Die heeft er nog nooit zo rustig uitgezien. Ik voelde me meteen op mijn gemak bij Laura en ze heeft enorm veel kennis van zaken. Ze weet precies aan welke knoppen je moet draaien om het gewenste resultaat te bereiken. En het grappige is dat alles met elkaar te maken heeft, want ook mijn hormonen zijn nu meer in balans. Drie vliegen in één klap dus!”

Kirsten (Acne)

“Mijn grootste frustratie was veroudering van mijn huid ondanks intensieve (uitwendige) behandelingen en de inname van supplementen. Na een kuur van een aantal weken werd mijn huid zichtbaar beter, maar het resultaat verdween steeds weer na een aantal weken. Bij een collageenscan bleek dat ik nauwelijks collageen aanmaakte ondanks de uitwendige behandelingen en supplementen die ik nam.
Door het Skinprovement Programma verbeterde mijn huid enorm. De uitwendige behandelingen sloegen nu wel aan. Wat ik ook merkte was een veel rustigere buik & darmen en had ik minder opvliegers omdat de oorzaak daarvan is weggenomen. De persoonlijke benadering, het meedenken en de passie waarmee Laura het probleem aanpakt zijn in mijn ogen uniek. Haar gedrevenheid en uitgebreide kennis maken dat ik haar absoluut aanraad.”

Saskia (Huidveroudering)

“Mijn grootste huidprobleem waren de eczeemklachten op mijn handen/vingers/onderarmen/ellebogen. Later bleek dat dit zich met name uitte door de hoeveelheid stress die ik had, maar ook mijn voeding. Mijn eczeem is nu bijna echt zo goed als weg. Waar ik super blij mee ben omdat ik daardoor weer stapsgewijs mijn vak kan uitoefenen (schoonheidsspecialiste).
Ook mijn voeding aanpassen en de daarbij horende supplementen werken echt. Eczeem is en blijft nou eenmaal een lastig huidprobleem en heeft enorm veel tijd en geduld nodig. In mijn geval was het daarom ook echt zoeken naar een speld in een hooiberg omdat ik dit huidprobleem nog nooit in mijn leven heb gehad. Ik ben daarom super trots en enorm blij hoe Laura mij hierbij heeft geholpen met haar kennis en adviezen.
Laura heeft een hoop kennis van alles op het gebied van huidproblemen en de koppeling daaraan met voeding en de werking van de organen in het menselijk lichaam. Dit vind ik mooi om naar te luisteren en bijzonder hoe erg dat in verbinding staat met elkaar.
Geef het een kans. Zo dacht ik er ook over. Dit was de laatste optie die ik nog niet had ervaren en het heeft gewerkt, waar ik nogmaals super blij en dankbaar voor ben.”

Charlotte (Eczeem)

Ik had erg veel last van eczeem waarbij ik erg vaak wonden maakte en ‘s avonds niet in slaap kon komen doordat ik maar bleef jeuken, ik ging er van uit dat dit iets was waar je maar mee moest leren leven omdat je dat van alle kanten hoort. Toen hoorde ik viavia dat er ook zoiets was als een orthomoleculair therapeut die zich op een andere manier (dan ik gewend ben) inzet tegen mijn huidprobleem. Ik gaf dit een kans en het heeft mij enorm geholpen! Ik ben inmiddels van een groot deel van mijn wondjes af en slaap beter doordat ik nauwelijks meer jeuk heb. Van deze aanpak hoor je gewoonweg niet snel maar het is het meest effectieve geweest wat ik tot nu toe ooit heb geprobeerd, iedereen in mijn omgeving staat versteld van de resultaten. Het is een redelijke stap die je moet maken voordat je resultaat ziet maar dan heb je er ook daadwerkelijk profijt van. Daarom zou ik ook aan andere aanbevelen om zo’n mogelijkheid, mocht hij zich voordoen, met beide armen te pakken.”

Sem (Eczeem)

“Afgelopen juni 2020 ben ik voor het eerst in Laura’s praktijk geweest. Al vijf jaar lang had ik last van acne over mijn gehele gezicht. Na een aantal maanden waarin ik een streng voedingsschema volgde en ik de juiste supplementen slikte, zag ik mijn gezicht langzaam veranderen. Ik blijf gevoelig voor Acne, maar het is zo fijn om te zien dat mijn huid nu in balans is. Dat maakt voor mij Laura Rebel ook zo uniek. Er worden geen wondermiddeltjes aan je voorgeschreven waarmee je huidprobleem opeens verdwijnt, maar je wordt eigenlijk getraind om je huid te leren kennen. Wat heeft je huid nodig en hoe kan ik mijn huid daarin ondersteunen? En wanneer je dat begrijpt, voel je je opeens zo zelfverzekerd. Ik zal Laura Rebel dan ook aan iedereen aanraden. Het maakt je wijzer en sterker.”

Noortje (Acne)

“Ik had Laura Rebel als tip doorgekregen van een kennis. Eerlijk gezegd dacht ik, daar gaan we weer, heb alles al geprobeerd, waarom zou dit wel helpen? Ik besloot om toch te gaan, al had ik geen verwachtingen. Heb niks gezegd voordat Laura de meting deed, maar zag al snel dat waar ik dacht dat dingen vandaan kwamen, ook uit de test kwamen. Laura geeft je een goed gevoel en je kunt haar vertrouwen, ze wil en kan je echt helpen.
Na de eerste afspraak heb ik naar aanleiding van de meting een aantal tips en supplementen meegekregen van Laura. Dit heb ik de 2 maanden daarna erg serieus genomen en zag meteen al resultaat. Mijn huid werd direct een stuk rustiger. Toen ik na 2 maanden voor controle terugkwam voor de vervolgmeting hadden haar tips + supplementen zo goed geholpen dat al mijn waardes weer in balans waren – ik hoefde zelfs niet meer terug te komen! Nu, meer dan een half jaar later gaat het super goed en ben ik blij dat ik bij Laura terecht ben gekomen.”

Dumphy (Acne)

“Ik had hele erge darm klachten en dit beïnvloede mijn leven zo erg dat ik er iets aan wilde gaan doen. Toen kwam ik via via bij Laura terecht. De therapie heeft mij heel veel gebracht, na alle onderzoeken die wij samen gedaan hebben weet ik nu wat ik wel en niet mag eten. Hierdoor zit ik weer zoveel beter in mijn vel, en voel ik mij weer goed en gezond. De grootste gezondheidswinst is dat ik mij weer goed in mijn vel voel! Laura neemt de tijd voor je, luistert naar je en vraagt door tot ze genoeg weet en daar iets mee kan doen. Ook geeft Laura je een vertrouwd gevoel om over je ‘probleem’ te praten en dat vond ik het aller fijnst!
Laura neemt je serieus en luistert echt naar je. Tijdens de onderzoeken gaat ze net zo lang door tot ze het onderste uit de kan heeft en jij weer met een goed en fijn gevoel de deur uitgaat aan het eind van het traject.”

Michelle (PDS)

“Ik kwam bij Laura omdat ik psoriasis heb en al wist dat dit reageerde op koemelk, maar het idee had dat er nog andere voeding van invloed zou kunnen zijn. Het bleek dat ik inderdaad een aantal intoleranties had. De aanpak van Laura spreekt mij erg aan omdat ze het wetenschappelijke combineert met heel goed luisteren en kijken naar de reactie van je lichaam. Ze maakt een advies, specifiek voor jou en dat wordt steeds geëvalueerd. Daarbij is ze ontzettend kundig, ze heeft veel kennis en ervaring, dat blijkt uit alles. Laura is rustig en luistert goed en is duidelijk in haar mening wat ik heel fijn vond want daardoor had ik het gevoel hebt dat ik haar adviezen met een heel gerust hart kon opvolgen.
Nu aan het einde van het traject is de psoriasis heel rustig. En wat voor mij heel verrassend was: ik had ook veel last van hoofdpijn en een beetje van gewrichtspijn en dit is allebei helemaal verdwenen. Ik had geen idee dat dit hier ook mee kon samenhangen maar dat ik van die hoofdpijn af ben daar ben ik echt dankbaar voor. Verder heb ik van haar een advies gekregen voor cremes voor mijn gezicht want ook daar was ik al even zoekende naar. En ook daar heeft ze het juiste advies gegeven. Mijn huid was heel droog en nu heerlijk zacht en gezond. Kortom: Laura, ik ben blij dat ik voor jou koos en ben dankbaar voor het resultaat. Heel erg bedankt voor alles!”

Francis (Psoriasis)

“Sinds jongs af aan ervaarde ik veel last van eczeem- en allergieklachten aan mijn huid. Wat ik ook door de jaren heen probeerde: Uitgebreide allergietesten via het ziekenhuis, gebruik van medicatie op hormonale en chemische basis, leefstijl aanpassen; Mijn huidontsteking en de daarmee gepaarde onstilbare jeuk, pijn, frustratie, schaamte voor mijn ontsierde huid, verdriet en irritatie leken soms even te verdwijnen… Maar de klachten staken helaas snel weer de kop op. Niet alleen fysiek via mijn huid en mijn lichaam, maar ook mentaal en emotioneel kostten mijn huidklachten mij zoveel energie. Mijn huidklachten ontnamen mij op zoveel manieren om echt van het leven te genieten. Hierdoor raakte ik in een vicieuze cirkel.

In mijn schommeling tussen hoop een radeloosheid werd voor mij duidelijk dat ik niet meer wilde bouwen op allerlei medische, hormonale middelen met nare bijwerkingen (o.a. disbalans in mijn hormonen). Ik ben steeds meer op zoek naar een meer persoonlijke, duurzame, natuurlijkere, holistische aanpak van mijn huidklachten.

Vanaf de start van mijn samenwerking met Laura heb ik de ervaring dat ze goed naar mijn klachten en ervaringen luistert, dat zij de tijd neemt om in kaart te brengen wat mijn problematiek is en wat mijn doel is waar ik aan wil werken. Dat was soms heel confronterend voor mij, maar boven alles gaf het mij inzicht waar ik naartoe wil werken en vooral op welke wijze. Dit zijn allemaal aspecten die heel belangrijk voor mij zijn in mijn zoektocht naar genezing en ondersteuning van mijn huid.

Ik ben nog bezig met het traject, maar ik kan al zeggen dat ik mooie resultaten boek en dat mijn huid rustiger en sterker is geworden! Het mooie van het traject is dat ik inzichten heb gekregen wat mij ondersteunt in mijn reis naar genezing en ondersteuning van mijn huid en dat ik met een positiever beeld naar mezelf kan kijken. Dank je wel Laura!”

Angela (Eczeem)

“Een jaar geleden kwam ik bij Laura terecht, omdat ik steeds meer acne klachten kreeg. Ik ben gestart met een traject en toen kwamen de bloeduitslagen binnen. Ik bleek voor veel voedingsmiddelen gevoelig te zijn. Toen ik de uitslag zag schrok ik best wel, wat mocht ik nu nog wel eten? Laura heeft mij hierin heel goed en fijn begeleid. Ze kwam met verschillende ideeën en gaf ook aan dat het niet allemaal in 1 keer perfect hoefde te gaan. Met alle tips ging ik aan de slag en al snel merkte ik verandering. De acne klachten werden minder en ik voelde mij ook heel erg energiek. Ik had al heel lang last van vermoeidheidsklachten, maar dit nam door het veranderen in eten en de juiste suppletie ook af. Om de puntjes op de i te zetten hebben we na een half jaar nog besloten een ontlastingsonderzoek te doen. Daardoor kreeg ik andere suppletie voorgeschreven en met mijn aangepaste voedingspatroon ging ik zo door als ik inmiddels gewend was. Deze verandering heeft voor mij echt verschil gemaakt, mijn huid is nu rustig, ik voel mij goed en zit vol energie. Ik had niet gedacht dat de juiste suppletie en verandering in voeding zo’n verschil zou maken. Ik vond het erg prettig om met Laura te werken aan mijn doelen. Als ik vragen had kon ik altijd bij haar terecht en haar manier van begeleiden vond ik erg prettig. Heel erg bedankt Laura!”

Eva (Acne & vermoeidheid)

“Net na de zomer ben ik voor het eerst bij je geweest. Absoluut niet happy met mijn huidje. Voor mijn idee deed ik er alles aan, maar leek niets te helpen. Ik bleek heel veel intoleranties te hebben. En wat was dat lastig om dat ineens allemaal te moeten laten staan. Uren heb ik lopen zoeken naar producten in de winkel, om dan vervolgens enorm gefrustreerd de supermarkt te verlaten. En nog steeds overkomt me dat wel eens. Met name als ik een snelle hap zoek. Dat is nog steeds wat lastig. Maar overall heb ik mijn weg gevonden in mijn nieuwe eetpatroon.

Miste ik eerst mijn boterham met pindakaas enorm, nu eet ik een glutenvrije boterham met pompoenpittenpasta. Echt net zo lekker! Naast een ander voedingspatroon laat ik ook regelmatig mijn huid uitreinigen en gebruik ik goede verzorgingsproducten en supplementen. Deze combinatie heeft er uiteindelijk voor gezorgd dat ik heel tevreden ben met mijn huid!

Mijn huid is redelijk stabiel op het moment. Elke ochtend ben ik weer blij als ik in de spiegel kijk! Ik hoop van harte dat ik dit zo kan houden! Ik had van te voren nooit gedacht dat een gezond eetpatroon er toch voor kan zorgen dat je darmen van streek zijn. Een intolerantie voor gluten of lactose kende ik wel, maar niet voor bijvoorbeeld paprika of sinaasappel. Heel erg verhelderend om dat nu te weten en daar dus rekening mee te kunnen houden.

Zeker alle moeite en frustraties waard!! Bedankt Laura, ik raad je zeker aan!”

Mirjam (Acne)

“Een opgeblazen pijnlijke buik, moeilijke stoelgang en vaak moe, en hormonale klachten; daar was ik klaar mee. Laura heeft mij helemaal doorgemeten, fantastisch advies gegeven en een daarbij behorend behandel traject.
Na 8 weken voelde ik mij al zoveel beter: een regelmatigere en normalere stoelgang, geen opgeblazen pijnlijke buik meer, minder moe en meer balans in de hormonen.
Dank je wel Laura, je bent een eerlijke, fijne en rustgevende vakvrouw die goed naar je luistert en je ook echt hoort en je duidelijke en haalbare adviezen geeft!”

Jessica (PDS)

“Sinds mijn jeugd leef ik al met endometriose en de daarbij komende klachten. Heftige pijn tijdens de menstruatie, futloos, geen zin om dingen te ondernemen, tekort aan ijzer, verstoorde stoelgang, niet lekker in mijn vel voelen maakte dat ik mij binnen een cyclus ongeveer 1 week oké voelde. Na 2 operaties, dokter en gynaecoloog bezoekjes had ik de moed op verbetering inmiddels al wel opgegeven en zouden de klachten alleen maar verdwijnen wanneer ik in de overgang kom of ik kon starten met een hormoontherapie.

Via een open dag bij een huidinstituut kwam ik in contact met Laura. De meeting daarna met Laura gaf mij een goed gevoel en al snel bleek via ons gesprek en de bioscan dat mijn hormonen onvoldoende werden afgebroken en de Oestron E1 aardig verhoogd was. Daarnaast hebben we ook naar mijn voeding gekeken en wat we daarin konden verbeteren om de klachten te verminderen. Als snel ben ik ook gestart met 2 verschillende supplementen en na ongeveer 1,5 maand merkte ik echt al een groot verschil. Meer energie, normale stoelgang en belangrijk, de pijnklachten waren echt zóveel minder.

Na ongeveer 2 maanden weer terug op consult geweest en zo blij dat ik kan zeggen dat mijn pijnklachten inmiddels zo minimaal geworden zijn! Echt…wat een verademing en ongekend na al die jaren met zoveel klachten rond te hebben gelopen. Ik weet niet wat ik meemaak 🙂

Een maand geleden heb ik nog een keer een laatste consult gehad, een laatste bioscan gedaan en wat tips besproken. Mijn dagelijkse leven is binnen een korte periode zoveel aangenamer geworden! Ik zit veel beter in mijn vel, heb meer energie, normale stoelgang en vrijwel pijnloze menstruaties. Ik kan weer normaal functioneren! Had ik dit maar jaren eerder geweten. Ik ben Laura zeer dankbaar, dank je wel!”

Rozelie (Endometriose)

“Sinds ik me kan herinneren heb ik altijd buikpijn en ben ik altijd ziek. Heb alles geprobeerd, ben 100 keer naar de dokter en het ziekenhuis geweest, maar niks heeft geholpen. Toen hoorde ik van Laura Rebel door een kennis. Eerst dacht ik: “dit gaat vast ook niet helpen”, maar heb het toch een kans gegeven en wat ben ik blij dat ik dat heb gedaan! Gelijk bij het eerste consult vond ik het heel fijn om met Laura te praten en had ik het gevoel dat ze me snapte. Uit de scan die ze had gedaan kwam al gelijk naar boven dat mijn afweersysteem heel hard aan had vechten was en dat mijn intoleranties hoog waren. Vanuit daar een bloedonderzoek laten doen en daar kwamen echt ontzettend veel intoleranties uit! Toen 10 weken lang een streng dieet gevolgd met supplementen erbij. In het begin moest mijn lichaam zo erg wennen dat ik er een beetje ziek van werd, maar daarna ging het super goed. Heb helemaal geen buikpijn meer en heb weer super veel energie! Ik voel me niet meer ziek, zit weer goed in m’n vel en ben helemaal blij. Laura heeft me super goed geholpen het hele traject lang en ik zou het echt aan iedereen aanraden!”

Anouk (PDS)

“Het meeste last had ik van een opgeblazen gevoel en lusteloosheid. Op een gegeven moment wist ik gewoon niet meer wat ik wel en niet moest eten. Dat verminderde mijn motivatie.
Mijn grootste gezondheidswinst na het 12 weken traject is dat ik me veel ‘lichter’ en energieker voel! Ik heb bijna nooit meer last van een opgeblazen gevoel en voel me na elke maaltijd veel beter. Het grootste verschil merk ik in de avond.
Laura maakt de onderliggende problemen meetbaar en zoekt echt naar de oorzaak van de klachten. Dit maakt het mogelijk om met een plan op maat aan de slag te gaan. Dat heeft mij enorm gemotiveerd!
Ik geloof dat ieder mens en ieder probleem anders is. Je kunt pas echt wat aan je gezondheid doen als je het probleem bij de bron aanpakt, en dat is wat Laura doet! Daarnaast vond ik de begeleiding heel fijn en is Laura altijd eerlijk in haar adviezen. Dat geeft veel vertrouwen.”

Roos (PDS & vermoeidheid)

“Na 7 jaar lang met PDS darmklachten van de ene naar de andere arts/ diëtist gestuurd te worden was een traject bij Laura Rebel mijn laatste kans op een gezonde darmflora. Vanaf het eerste gesprek gaf Laura mij duidelijkheid, vertrouwen en hoop. Na de eerste weken merkte ik al duidelijk verschil (meer energie, minder darmklachten)! Ze is positief, realistisch en duidelijk, waardoor ik precies weet waar ik aan toe ben. Ik zou haar 100% zeker aanbevelen! “

Lois (PDS)

“Bij toeval kwam ik bij Laura terecht…nou ja, toeval bestaat niet. Voor een open dag was ik bij de schoonheidssalon. Na eerst met een ander gesproken te hebben kwam ik bij Laura terecht. Eigenlijk was ik niet op zoek naar hulp maar door het gesprek met haar veranderde ik van gedachten.
Ik heb namelijk reuma en ben mede hierdoor altijd moe. Dat was ik daarvoor ook al maar door de medicijnen en de reuma zelf werd dat alsmaar erger. Laura zei mij wel te kunnen helpen. Gelijk een afspraak gemaakt. Na een vragenlijst en het bijhouden van een eetdagboek ging ik naar haar toe. Na veel extra vragen ging ze mij doormeten. Daar kwamen zeer veel disbalansen uit. Hiermee aan de slag gegaan.
Voedingssupplementen maar vooral: anders leren eten. Een heel duidelijk beeld gekregen van wat wel goed is om te eten en wat niet. Hier strikt mee aan de slag gegaan. En wat een resultaat: Veel meer energie en minder moe. Mijn medicijnen zijn ook flink omlaag!! (ook 6 kilo afgevallen, mooi meegenomen, geen doel op zich). Ik merk het direct als ik te veel verslap. Dan trek ik de touwtjes weer wat aan en let beter op mijn eten. Het glutenvrij eten is even zoeken, maar vind ik niet moeilijk. Gewoon niet overal een vervanger voor willen zoeken. Het gaat zelfs zo goed dat ik 1 dag meer ben gaan werken en in een nieuwe functie ben begonnen.Had je mij dat 2 jaar geleden verteld: zou ik het nooit geloofd hebben. Ik ben dus erg blij met Laura!”

Ellen (Reuma & vermoeidheid)

“Met eczeemklachten op mijn gezicht en lichaam ben ik gestart bij Laura Rebel. Als ik me hou aan de voedingsadviezen zijn mijn klachten met 70-80% afgenomen. En dat terwijl ik al mijn hele leven eczeemklachten heb en niks werkt. Mijn allergrootste inzicht is het effect van de juiste voeding op mijn levenslange klachten.
Het advies dat je krijgt is heel vrijblijvend en compleet op maat met een reële kijk op voeding in het dagelijks leven. Laura heeft veel kennis op dit gebied en heeft samen met mij een resultaat kunnen bereiken dat ik nooit had durven dromen!”

Julie (Eczeem)

Via een gezamenlijke klant heb ik Laura leren kennen. Wat mij direct opviel was Laura’s gedrevenheid om een bijdrage te leveren in anderen hun gezondheid en geluk. Nadat gebleken was dat onze gezamenlijke klant ontzettend snel goede resultaten boekte, besloten wij om als samenwerkingspartners vaker begeleidingstrajecten op te pakken. En ik moet zeggen de resultaten zijn telkens verbluffend. Zelf ben ik ook klant bij Laura en had een hele tijd last van een opgeblazen buik en darmklachten. Na een meting en een aantal consulten volgde ik Laura’s plan van aanpak en heb ik persoonlijk de vruchten mogen plukken van haar expertise. Ik stond ervan versteld hoe snel ik van mijn klachten af was door aanpassingen te maken in mijn voeding. Laura heeft ontzettend veel kennis van zaken en gaat altijd net dat stapje verder om je te adviseren en te helpen je doelen te bereiken. Maar bovenal de resultaten spreken voor zich. Ik beveel Laura daarom van harte aan.

Roberto (PDS)

“Ik ben bij Laura gestart omdat ik al heel lang last heb van psoriasis. Na jarenlang proberen met allerlei behandelingen vanuit de medische wereld, ben ik ook altijd op onderzoek naar andere opties qua medicatie, voeding, zalven etc. Soms gaat het beter maar ik eindig bijna altijd weer met een geïrriteerde schilferachtige huid. Ik ken Laura via de tennisclub ik zag op social media dat ze een andere aanpak heeft voor huidaandoeningen. Ik zag dat er goede resultaten werden behaald bij eczeem en acne door te kijken naar specifieke klachten gerelateerd aan voedselintoleranties en allergieën. Ik heb de stap niet direct gezet nadat ik op de hoogte was van haar behandelingen. En heb een tijdje haar sociale media gevolgd. Tot afgelopen maart 2020. Ik heb haar gebeld en na overleg heb ik ervoor gekozen om bij haar te starten met een eigen traject. Haar aanpak is alleen specifiek gericht op mij. Na een persoonlijke vragenlijst en diverse onderzoeken is er een behandelplan uitgekomen. In april ben ik uiteindelijk gestart. Met een geweldig resultaat tot nu toe! Mijn huid is wel met 60% verbeterd en er is al maanden geen schilfer te bekennen. Mijn huid is super rustig. Zover ben ik nog nooit gekomen. Ik ben veel te weten gekomen over mijn eigen lichaam op het gebied van mijn spijsvertering en de reactie van verschillende voedingsmiddelen. Ik zou iemand met huidproblemen dan ook zeker aanbevelen om Healthy Rebel te benaderen en te kijken wat het voor jou kan opleveren.”

Marco (Psoriasis)

“Energieschommelingen, ontstekingen (gezicht / rug) en een opgezette buik waren niet meer weg te denken in mijn leven. Ik kwam in contact met Laura en na de eerste BioScan en een bloedonderzoek werd duidelijk dat mijn lichaam uit balans was.

Mijn eetpatroon moest ik gaan aanpassen en de inname van suikers beperken. In de eerste weken vond ik dit erg lastig, maar Laura gaf mij steeds het vertrouwen dat ik het kon. Inmiddels ben ik ruim een halfjaar verder en sinds een paar maanden is mijn gezwollen buik verdwenen, is mijn energieniveau stabiel en heb ik vrijwel geen ontstekingen meer!”

Melissa (Acne)

“Super op weg geholpen met deze therapeute👍. Eerst een uitgebreid intake consult gedaan waardoor ik ook zelf zag wat er niet klopte in mijn gezondheid en vooral energie tekorten. Nu na 3 maanden met supplementen en voedingsadviezen ;veel sterker en energieker ben ik op de juiste weg! Dank Laura voor je inzet en begrip om mij te helpen INZIEN WAT IK NODIG HAD 🙂”

Bea (Vermoeidheid)

“Ik kwam bij Laura voor mijn aanhoudende acneklachten. Daarnaast kreeg ik de laatste tijd meer last van vermoeidheid -en darmklachten. Laura heeft de tijd genomen om goed naar mijn verhaal te luisteren.
Met een advies op maat ben ik vervolgens aan de slag gegaan, waarbij mijn eetpatroon veranderde naar Paleo -stijl en aanvullende supplementen mijn darmflora ondersteunden.
Op aanvullende vragen gaf Laura duidelijk advies, ook wanneer ik tijdelijk andere klachten kreeg tijdens dit veranderingsproces. Dat gaf mij inzicht en stelde mij gerust om door te gaan.
Na 6 weken ben ik bij haar op controle geweest en mijn klachten zijn heel sterk verbeterd. Op vrijwel alle punten zijn betere waardes gemeten, ik ben 4kg kwijt en ik heb veel langer energie gedurende de dag. De acne is sterk verminderd en veel sneller weg.
Ik ben heel tevreden over de begeleiding van Laura , ze is prettig in de omgang waardoor je gemakkelijk een gesprek met haar aangaat over van alles. Dank je wel!”

Ingeborg (Acne & PDS)