Deze cliënten gingen jou voor

“Afgelopen juni 2020 ben ik voor het eerst in Laura’s praktijk geweest. Al vijf jaar lang had ik last van Acne over mijn gehele gezicht. Na een aantal maanden waarin ik een streng voedingsschema volgde en ik de juiste supplementen slikte, zag ik mijn gezicht langzaam veranderen. Ik blijf gevoelig voor Acne, maar het is zo fijn om te zien dat mijn huid nu in balans is. Dat maakt voor mij Healthy Rebel ook zo uniek. Er worden geen wondermiddeltjes aan je voorgeschreven waarmee je huidprobleem opeens verdwijnt, maar je wordt eigenlijk getraind om je huid te leren kennen. Wat heeft je huid nodig en hoe kan ik mijn huid daarin ondersteunen? En wanneer je dat begrijpt, voel je je opeens zo zelfverzekerd. Ik zal Healthy Rebel dan ook aan iedereen aanraden. Het maakt je wijzer en sterker.”

Noortje

“Ik had Healthy Rebel als tip doorgekregen van een kennis. Eerlijk gezegd dacht ik, daar gaan we weer, heb alles al geprobeerd, waarom zou dit wel helpen? Ik besloot om toch te gaan, al had ik geen verwachtingen. Heb niks gezegd voordat Laura de meting deed, maar zag al snel dat waar ik dacht dat dingen vandaan kwamen, ook uit de test kwamen. Laura geeft je een goed gevoel en je kunt haar vertrouwen, ze wil en kan je echt helpen.
Na de eerste afspraak heb ik naar aanleiding van de meting een aantal tips en supplementen meegekregen van Laura. Dit heb ik de 2 maanden daarna erg serieus genomen en zag meteen al resultaat. Mijn huid werd direct een stuk rustiger. Toen ik na 2 maanden voor controle terugkwam voor de vervolgmeting hadden haar tips + supplementen zo goed geholpen dat al mijn waardes weer in balans waren – ik hoefde zelfs niet meer terug te komen! Nu, meer dan een half jaar later gaat het super goed en ben ik blij dat ik bij Laura terecht ben gekomen.”

Dumphy

“Ik had hele erge darm klachten en dit beïnvloede mijn leven zo erg dat ik er iets aan wilde gaan doen. Toen kwam ik via via bij Laura terecht. De therapie heeft mij heel veel gebracht, na alle onderzoeken die wij samen gedaan hebben weet ik nu wat ik wel en niet mag eten. Hierdoor zit ik weer zoveel beter in mijn vel, en voel ik mij weer goed en gezond. De grootste gezondheidswinst is dat ik mij weer goed in mijn vel voel! Laura neemt de tijd voor je, luistert naar je en vraagt door tot ze genoeg weet en daar iets mee kan doen. Ook geeft Laura je een vertrouwd gevoel om over je ‘probleem’ te praten en dat vond ik het aller fijnst!
Laura neemt je serieus en luistert echt naar je. Tijdens de onderzoeken gaat ze net zo lang door tot ze het onderste uit de kan heeft en jij weer met een goed en fijn gevoel de deur uitgaat aan het eind van het traject.”

Michelle

“Ik kwam bij Laura omdat ik psoriasis heb en al wist dat dit reageerde op koemelk, maar het idee had dat er nog andere voeding van invloed zou kunnen zijn. Het bleek dat ik inderdaad een aantal intoleranties had. De aanpak van Laura spreekt mij erg aan omdat ze het wetenschappelijke combineert met heel goed luisteren en kijken naar de reactie van je lichaam. Ze maakt een advies, specifiek voor jou en dat wordt steeds geëvalueerd. Daarbij is ze ontzettend kundig, ze heeft veel kennis en ervaring, dat blijkt uit alles. Laura is rustig en luistert goed en is duidelijk in haar mening wat ik heel fijn vond want daardoor had ik het gevoel hebt dat ik haar adviezen met een heel gerust hart kon opvolgen.
Nu aan het einde van het traject is de psoriasis heel rustig. En wat voor mij heel verrassend was: ik had ook veel last van hoofdpijn en een beetje van gewrichtspijn en dit is allebei helemaal verdwenen. Ik had geen idee dat dit hier ook mee kon samenhangen maar dat ik van die hoofdpijn af ben daar ben ik echt dankbaar voor. Verder heb ik van haar een advies gekregen voor cremes voor mijn gezicht want ook daar was ik al even zoekende naar. En ook daar heeft ze het juiste advies gegeven. Mijn huid was heel droog en nu heerlijk zacht en gezond. Kortom: Laura, ik ben blij dat ik voor jou koos en ben dankbaar voor het resultaat. Heel erg bedankt voor alles!”

Francis

“Sinds jongs af aan ervaarde ik veel last van eczeem- en allergieklachten aan mijn huid. Wat ik ook door de jaren heen probeerde: Uitgebreide allergietesten via het ziekenhuis, gebruik van medicatie op hormonale en chemische basis, leefstijl aanpassen; Mijn huidontsteking en de daarmee gepaarde onstilbare jeuk, pijn, frustratie, schaamte voor mijn ontsierde huid, verdriet en irritatie leken soms even te verdwijnen… Maar de klachten staken helaas snel weer de kop op. Niet alleen fysiek via mijn huid en mijn lichaam, maar ook mentaal en emotioneel kostten mijn huidklachten mij zoveel energie. Mijn huidklachten ontnamen mij op zoveel manieren om echt van het leven te genieten. Hierdoor raakte ik in een vicieuze cirkel.

In mijn schommeling tussen hoop een radeloosheid werd voor mij duidelijk dat ik niet meer wilde bouwen op allerlei medische, hormonale middelen met nare bijwerkingen (o.a. disbalans in mijn hormonen). Ik ben steeds meer op zoek naar een meer persoonlijke, duurzame, natuurlijkere, holistische aanpak van mijn huidklachten.

Vanaf de start van mijn samenwerking met Laura heb ik de ervaring dat ze goed naar mijn klachten en ervaringen luistert, dat zij de tijd neemt om in kaart te brengen wat mijn problematiek is en wat mijn doel is waar ik aan wil werken. Dat was soms heel confronterend voor mij, maar boven alles gaf het mij inzicht waar ik naartoe wil werken en vooral op welke wijze. Dit zijn allemaal aspecten die heel belangrijk voor mij zijn in mijn zoektocht naar genezing en ondersteuning van mijn huid.

Ik ben nog bezig met het traject, maar ik kan al zeggen dat ik mooie resultaten boek en dat mijn huid rustiger en sterker is geworden! Het mooie van het traject is dat ik inzichten heb gekregen wat mij ondersteunt in mijn reis naar genezing en ondersteuning van mijn huid en dat ik met een positiever beeld naar mezelf kan kijken. Dank je wel Laura!”

Angela

“Een jaar geleden kwam ik bij Laura terecht, omdat ik steeds meer acne klachten kreeg. Ik ben gestart met een traject en toen kwamen de bloeduitslagen binnen. Ik bleek voor veel voedingsmiddelen gevoelig te zijn. Toen ik de uitslag zag schrok ik best wel, wat mocht ik nu nog wel eten? Laura heeft mij hierin heel goed en fijn begeleid. Ze kwam met verschillende ideeën en gaf ook aan dat het niet allemaal in 1 keer perfect hoefde te gaan. Met alle tips ging ik aan de slag en al snel merkte ik verandering. De acne klachten werden minder en ik voelde mij ook heel erg energiek. Ik had al heel lang last van vermoeidheidsklachten, maar dit nam door het veranderen in eten en de juiste suppletie ook af. Om de puntjes op de i te zetten hebben we na een half jaar nog besloten een ontlastingsonderzoek te doen. Daardoor kreeg ik andere suppletie voorgeschreven en met mijn aangepaste voedingspatroon ging ik zo door als ik inmiddels gewend was. Deze verandering heeft voor mij echt verschil gemaakt, mijn huid is nu rustig, ik voel mij goed en zit vol energie. Ik had niet gedacht dat de juiste suppletie en verandering in voeding zo’n verschil zou maken. Ik vond het erg prettig om met Laura te werken aan mijn doelen. Als ik vragen had kon ik altijd bij haar terecht en haar manier van begeleiden vond ik erg prettig. Heel erg bedankt Laura!”

Eva

“Net na de zomer ben ik voor het eerst bij je geweest. Absoluut niet happy met mijn huidje. Voor mijn idee deed ik er alles aan, maar leek niets te helpen. Ik bleek heel veel intoleranties te hebben. En wat was dat lastig om dat ineens allemaal te moeten laten staan. Uren heb ik lopen zoeken naar producten in de winkel, om dan vervolgens enorm gefrustreerd de supermarkt te verlaten. En nog steeds overkomt me dat wel eens. Met name als ik een snelle hap zoek. Dat is nog steeds wat lastig. Maar overall heb ik mijn weg gevonden in mijn nieuwe eetpatroon.

Miste ik eerst mijn boterham met pindakaas enorm, nu eet ik een glutenvrije boterham met pompoenpittenpasta. Echt net zo lekker! Naast een ander voedingspatroon laat ik ook regelmatig mijn huid uitreinigen en gebruik ik goede verzorgingsproducten en supplementen. Deze combinatie heeft er uiteindelijk voor gezorgd dat ik heel tevreden ben met mijn huid!

Mijn huid is redelijk stabiel op het moment. Elke ochtend ben ik weer blij als ik in de spiegel kijk! Ik hoop van harte dat ik dit zo kan houden! Ik had van te voren nooit gedacht dat een gezond eetpatroon er toch voor kan zorgen dat je darmen van streek zijn. Een intolerantie voor gluten of lactose kende ik wel, maar niet voor bijvoorbeeld paprika of sinaasappel. Heel erg verhelderend om dat nu te weten en daar dus rekening mee te kunnen houden.

Zeker alle moeite en frustraties waard!! Bedankt Laura, ik raad je zeker aan!”

Mirjam

“Een opgeblazen pijnlijke buik, moeilijke stoelgang en vaak moe, en hormonale klachten; daar was ik klaar mee. Laura heeft mij helemaal doorgemeten, fantastisch advies gegeven en een daarbij behorend behandel traject.
Na 8 weken voelde ik mij al zoveel beter: een regelmatigere en normalere stoelgang, geen opgeblazen pijnlijke buik meer, minder moe en meer balans in de hormonen.
Dank je wel Laura, je bent een eerlijke, fijne en rustgevende vakvrouw die goed naar je luistert en je ook echt hoort en je duidelijke en haalbare adviezen geeft!”

Jessica

“Sinds mijn jeugd leef ik al met endometriose en de daarbij komende klachten. Heftige pijn tijdens de menstruatie, futloos, geen zin om dingen te ondernemen, tekort aan ijzer, verstoorde stoelgang, niet lekker in mijn vel voelen maakte dat ik mij binnen een cyclus ongeveer 1 week oké voelde. Na 2 operaties, dokter en gynaecoloog bezoekjes had ik de moed op verbetering inmiddels al wel opgegeven en zouden de klachten alleen maar verdwijnen wanneer ik in de overgang kom of ik kon starten met een hormoontherapie.

Via een open dag bij een huidinstituut kwam ik in contact met Laura. De meeting daarna met Laura gaf mij een goed gevoel en al snel bleek via ons gesprek en de bioscan dat mijn hormonen onvoldoende werden afgebroken en de Oestron E1 aardig verhoogd was. Daarnaast hebben we ook naar mijn voeding gekeken en wat we daarin konden verbeteren om de klachten te verminderen. Als snel ben ik ook gestart met 2 verschillende supplementen en na ongeveer 1,5 maand merkte ik echt al een groot verschil. Meer energie, normale stoelgang en belangrijk, de pijnklachten waren echt zóveel minder.

Na ongeveer 2 maanden weer terug op consult geweest en zo blij dat ik kan zeggen dat mijn pijnklachten inmiddels zo minimaal geworden zijn! Echt…wat een verademing en ongekend na al die jaren met zoveel klachten rond te hebben gelopen. Ik weet niet wat ik meemaak 🙂

Een maand geleden heb ik nog een keer een laatste consult gehad, een laatste bioscan gedaan en wat tips besproken. Mijn dagelijkse leven is binnen een korte periode zoveel aangenamer geworden! Ik zit veel beter in mijn vel, heb meer energie, normale stoelgang en vrijwel pijnloze menstruaties. Ik kan weer normaal functioneren! Had ik dit maar jaren eerder geweten. Ik ben Laura zeer dankbaar, dank je wel!”

Rozelie

“Sinds ik me kan herinneren heb ik altijd buikpijn en ben ik altijd ziek. Heb alles geprobeerd, ben 100 keer naar de dokter en het ziekenhuis geweest, maar niks heeft geholpen. Toen hoorde ik van Healthy Rebel door een kennis. Eerst dacht ik: “dit gaat vast ook niet helpen”, maar heb het toch een kans gegeven en wat ben ik blij dat ik dat heb gedaan! Gelijk bij het eerste consult vond ik het heel fijn om met Laura te praten en had ik het gevoel dat ze me snapte. Uit de scan die ze had gedaan kwam al gelijk naar boven dat mijn afweersysteem heel hard aan had vechten was en dat mijn intoleranties hoog waren. Vanuit daar een bloedonderzoek laten doen en daar kwamen echt ontzettend veel intoleranties uit! Toen 10 weken lang een streng dieet gevolgd met supplementen erbij. In het begin moest mijn lichaam zo erg wennen dat ik er een beetje ziek van werd, maar daarna ging het super goed. Heb helemaal geen buikpijn meer en heb weer super veel energie! Ik voel me niet meer ziek, zit weer goed in m’n vel en ben helemaal blij. Laura heeft me super goed geholpen het hele traject lang en ik zou het echt aan iedereen aanraden!”

Anouk

“Het meeste last had ik van een opgeblazen gevoel en lusteloosheid. Op een gegeven moment wist ik gewoon niet meer wat ik wel en niet moest eten. Dat verminderde mijn motivatie.

Mijn grootste gezondheidswinst na het 12 weken traject is dat ik me veel ‘lichter’ en energieker voel! Ik heb bijna nooit meer last van een opgeblazen gevoel en voel me na elke maaltijd veel beter. Het grootste verschil merk ik in de avond.

Laura maakt de onderliggende problemen meetbaar en zoekt echt naar de oorzaak van de klachten. Dit maakt het mogelijk om met een plan op maat aan de slag te gaan. Dat heeft mij enorm gemotiveerd!

Ik geloof dat ieder mens en ieder probleem anders is. Je kunt pas echt wat aan je gezondheid doen als je het probleem bij de bron aanpakt, en dat is wat Laura doet! Daarnaast vond ik de begeleiding heel fijn en is Laura altijd eerlijk in haar adviezen. Dat geeft veel vertrouwen.”

Roos

“Na 7 jaar lang met PDS darmklachten van de ene naar de andere arts/ diëtist gestuurd te worden was een traject bij Healthy Rebel mijn laatste kans op een gezonde darmflora. Vanaf het eerste gesprek gaf Laura mij duidelijkheid, vertrouwen en hoop. Na de eerste weken merkte ik al duidelijk verschil (meer energie, minder darmklachten)! Ze is positief, realistisch en duidelijk, waardoor ik precies weet waar ik aan toe ben. Ik zou haar 100% zeker aanbevelen! “

Lois

“Bij toeval kwam ik bij Laura terecht…nou ja, toeval bestaat niet. Voor een open dag was ik bij de schoonheidssalon. Na eerst met een ander gesproken te hebben kwam ik bij Laura terecht. Eigenlijk was ik niet op zoek naar hulp maar door het gesprek met haar veranderde ik van gedachten.
Ik heb namelijk reuma en ben mede hierdoor altijd moe. Dat was ik daarvoor ook al maar door de medicijnen en de reuma zelf werd dat alsmaar erger.
Laura zei mij wel te kunnen helpen. Gelijk een afspraak gemaakt. Na een vragenlijst en het bijhouden van een eetdagboek ging ik naar haar toe. Na veel extra vragen ging ze mij doormeten. Daar kwamen zeer veel disbalansen uit. Hiermee aan de slag gegaan.
Voedingssupplementen maar vooral: anders leren eten. Een heel duidelijk beeld gekregen van wat wel goed is om te eten en wat niet. Hier strikt mee aan de slag gegaan. En wat een resultaat: Veel meer energie en minder moe. Mijn medicijnen zijn ook flink omlaag!! (ook 6 kilo afgevallen, mooi meegenomen, geen doel op zich). Ik merk het direct als ik te veel verslap. Dan trek ik de touwtjes weer wat aan en let beter op mijn eten. Het glutenvrij eten is even zoeken, maar vind ik niet moeilijk. Gewoon niet overal een vervanger voor willen zoeken. Het gaat zelfs zo goed dat ik 1 dag meer ben gaan werken en in een nieuwe functie ben begonnen.
Had je mij dat 2 jaar geleden verteld: zou ik het nooit geloofd hebben.
Ik ben dus erg blij met Laura!”

Ellen

“Met eczeemklachten op mijn gezicht en lichaam ben ik gestart bij Healthy Rebel. Als ik me hou aan de voedingsadviezen zijn mijn klachten met 70-80% afgenomen. En dat terwijl ik al mijn hele leven eczeemklachten heb en niks werkt. Mijn allergrootste inzicht is het effect van de juiste voeding op mijn levenslange klachten.
Het advies dat je krijgt is heel vrijblijvend en compleet op maat met een reële kijk op voeding in het dagelijks leven. Laura heeft veel kennis op dit gebied en heeft samen met mij een resultaat kunnen bereiken dat ik nooit had durven dromen!”

Julie

Via een gezamenlijke klant heb ik Laura leren kennen. Wat mij direct opviel was Laura’s gedrevenheid om een bijdrage te leveren in anderen hun gezondheid en geluk. Nadat gebleken was dat onze gezamenlijke klant ontzettend snel goede resultaten boekte, besloten wij om als samenwerkingspartners vaker begeleidingstrajecten op te pakken. En ik moet zeggen de resultaten zijn telkens verbluffend. Zelf ben ik ook klant bij Laura en had een hele tijd last van een opgeblazen buik en darmklachten. Na een meting en een aantal consulten volgde ik Laura’s plan van aanpak en heb ik persoonlijk de vruchten mogen plukken van haar expertise. Ik stond ervan versteld hoe snel ik van mijn klachten af was door aanpassingen te maken in mijn voeding. Laura heeft ontzettend veel kennis van zaken en gaat altijd net dat stapje verder om je te adviseren en te helpen je doelen te bereiken. Maar bovenal de resultaten spreken voor zich. Ik beveel Laura daarom van harte aan.

Roberto

“Ik ben bij Laura gestart omdat ik al heel lang last heb van psoriasis. Na jarenlang proberen met allerlei behandelingen vanuit de medische wereld, ben ik ook altijd op onderzoek naar andere opties qua medicatie, voeding, zalven etc. Soms gaat het beter maar ik eindig bijna altijd weer met een geïrriteerde schilferachtige huid. Ik ken Laura via de tennisclub ik zag op social media dat ze een andere aanpak heeft voor huidaandoeningen. Ik zag dat er goede resultaten werden behaald bij eczeem en acne door te kijken naar specifieke klachten gerelateerd aan voedselintoleranties en allergieën. Ik heb de stap niet direct gezet nadat ik op de hoogte was van haar behandelingen. En heb een tijdje haar sociale media gevolgd. Tot afgelopen maart 2020. Ik heb haar gebeld en na overleg heb ik ervoor gekozen om bij haar te starten met een eigen traject. Haar aanpak is alleen specifiek gericht op mij. Na een persoonlijke vragenlijst en diverse onderzoeken is er een behandelplan uitgekomen. In april ben ik uiteindelijk gestart. Met een geweldig resultaat tot nu toe! Mijn huid is wel met 60% verbeterd en er is al maanden geen schilfer te bekennen. Mijn huid is super rustig. Zover ben ik nog nooit gekomen. Ik ben veel te weten gekomen over mijn eigen lichaam op het gebied van mijn spijsvertering en de reactie van verschillende voedingsmiddelen. Ik zou iemand met huidproblemen dan ook zeker aanbevelen om Healthy Rebel te benaderen en te kijken wat het voor jou kan opleveren.”

Marco

“Energieschommelingen, ontstekingen (gezicht / rug) en een opgezette buik waren niet meer weg te denken in mijn leven. Ik kwam in contact met Laura en na de eerste BioScan en een bloedonderzoek werd duidelijk dat mijn lichaam uit balans was.

Mijn eetpatroon moest ik gaan aanpassen en de inname van suikers beperken. In de eerste weken vond ik dit erg lastig, maar Laura gaf mij steeds het vertrouwen dat ik het kon. Inmiddels ben ik ruim een halfjaar verder en sinds een paar maanden is mijn gezwollen buik verdwenen, is mijn energieniveau stabiel en heb ik vrijwel geen ontstekingen meer!”

Melissa

“Super op weg geholpen met deze therapeute👍. Eerst een uitgebreid intake consult gedaan waardoor ik ook zelf zag wat er niet klopte in mijn gezondheid en vooral energie tekorten. Nu na 3 maanden met supplementen en voedingsadviezen ;veel sterker en energieker ben ik op de juiste weg! Dank Laura voor je inzet en begrip om mij te helpen INZIEN WAT IK NODIG HAD 🙂”

Bea

“Ik kwam bij Laura voor mijn aanhoudende acneklachten. Daarnaast kreeg ik de laatste tijd meer last van vermoeidheid -en darmklachten. Laura heeft de tijd genomen om goed naar mijn verhaal te luisteren.
Met een advies op maat ben ik vervolgens aan de slag gegaan, waarbij mijn eetpatroon veranderde naar Paleo -stijl en aanvullende supplementen mijn darmflora ondersteunden.
Op aanvullende vragen gaf Laura duidelijk advies, ook wanneer ik tijdelijk andere klachten kreeg tijdens dit veranderingsproces. Dat gaf mij inzicht en stelde mij gerust om door te gaan.
Na 6 weken ben ik bij haar op controle geweest en mijn klachten zijn heel sterk verbeterd. Op vrijwel alle punten zijn betere waardes gemeten, ik ben 4kg kwijt en ik heb veel langer energie gedurende de dag. De acne is sterk verminderd en veel sneller weg.
Ik ben heel tevreden over de begeleiding van Laura , ze is prettig in de omgang waardoor je gemakkelijk een gesprek met haar aangaat over van alles. Dank je wel!”

Ingeborg

*Klachten*
– moe
– moeite met concentratie
– koud
– geïrriteerde huid / eczeem plekken
– haaruitval
– kort lontje

*Burnout*
Na een onschuldige verkoudheid val ik in februari uit op mijn werk. Ik was intens vermoeid, bleef malen in mijn hoofd. Knarsentandend en in tranen geef ik toe dat ik alle klachten van een burn-out heb. Onafgebroken ging ik 5 jaar door, werkte weekenden en tijdens vakanties door, verhuisde twee keer, bouwde een nieuw leven op met mijn kids en langzaam raakte mijn batterij op. In de loop van 2018 wordt het steeds lastiger om te focussen, trek ik mij thuis vaker terug, zoek in het weekend minder vrienden op en krijg fysieke klachten. Hardlopen lukt op een uitzondering na niet meer. Wijsheid achteraf overigens, ik zie in die periode alleen maar redenen om door te gaan en negeer alle signalen. En dan ben ik op, trekt mijn lijf aan de bel. Hoe kom ik hier weer uit …

*Hulp vragen*
Als iets mij kenmerkt is het mijn drive en wilskracht. Ik kan nu niet maar wil zo graag hieruit komen. Begin maart start ik met burnout-therapie en met de orthomoleculaire behandeling bij Laura. Dit alles gaat in overleg met de bedrijfsarts. Zo ontstaat een cirkel om mij heen. Allen zijn ze op de hoogte van elkaars adviezen en hoe mijn herstel gaat.

*1e bioscan*
Tijdens het start-consult neemt Laura ruim de tijd voor mijn verhaal. De eerste bioscan is voor 95 % rood. Het is confronterend om te zien wat het resultaat is van mijn drukke levensstijl en stressvolle perioden. Onder invloed van stress is mijn lijf voortdurend cortisol en adrenaline gaan produceren waarmee mijn bijnier en schildklier uitgeput zijn. Er ontstaat een vicieuze cirkel, die we nu moeten doorbreken. De prio ligt bij de tekorten in mijn lijf gaan aanvullen om mij te helpen tot rust te komen en te ontspannen.

*supplementen & voeding*
Laura is heel eerlijk. De supplementen kunnen dankzij de bioscan helemaal op mij worden afgestemd maar beter worden kost tijd. De sleutel ligt bij mijzelf en de mate waarin ik haar adviezen opvolg. Laura kiest ervoor om geen supplementen te verkopen. Zo is ze niet merk gebonden en krijg ik dus de beste keuze.

*aanpak*
Na afloop van het consult ontvang ik het behandelplan met daarin :
– supplementen
– voedingsadvies
– lifestyle

We plannen 4 weken later een vervolgconsult. Tussendoor houdt Laura contact om de opstart te volgen. Dat laatste is in een burnout zo nodig. De vriendelijke stok achter de deur. Ik ben namelijk zo moe. In het begin zijn de supplementen en naar buiten gaan mijn prio. Ik vind het lastig om mijn patroon van racen en doorgaan los te laten. De motivatie om beter te worden, brengt mij telkens terug naar het juiste pad. Na 4 weken merk ik dat mijn huid zich gaat herstellen. Het jeukende kriebelende gevoel is er steeds minder. Ik begin beter te slapen.

*nu*
Inmiddels is het juni en is mijn 3e bioscan gedaan. Van 95 % rood ben ik nu terug naar 35% rood. Een super mooi resultaat. 🏆 Ik voel de verbetering in mijn lijf en zie het in de spiegel.

Het lastigste is de werking van mijn schildklier en bijnierschors. Laura en ik zien langzaam vooruitgang. Onder de burnout hebben deze organen het meest geleden. Nog steeds heb ik de cirkel van Laura, de bedrijfsarts en de burnouttherapeut om mij heen. En zelf ‘werk’ ik hard aan een nieuw gezond ritme.

De supplementen zijn aangepast naar wat ik nu nodig heb. Samen met Laura bouwen we supplementen af en werken toe naar een basis voor een gezond leven.

Gisele