SKINPROVEMENT PROGRAMMA (VERNIEUWD)

Je kijkt in de spiegel en doet voor de vijfde keer een make-up check. Heb je echt alle onzuiverheden weggewerkt? Is er echt niets meer zichtbaar? Het laatste wat je wilt is dat je ze weer voelt kijken. Naar je huid. In plaats van naar jou.

Vandaag is niet jouw dag. En gisteren eigenlijk ook al niet. Je weet niet wat het is, maar deze periode is een aanslag op je huid! Was het het eten van gisteren? Of misschien dat extra glaasje wijn? Of toch een beetje te veel hooi op je vork de afgelopen tijd? Je Googled er ongemerkt weer uren op los. Zonder resultaat. Het antwoord heb je nog steeds niet gevonden.

“Nou, dat valt toch allemaal best wel mee?” De grond zakt onder je voeten vandaan. En eigenlijk is dit niet de eerste keer dat je een dergelijke reactie krijgt wanneer je je onzekerheden en frustraties deelt. Zal iemand ooit begrijpen hoe jij je voelt? Hoezeer jij je schaamt voor je huid en hoeveel frustratie jouw huidprobleem je dagelijks geeft.

Hoe zou het voor je zijn als…

Je alleen nog maar in de spiegel hoeft te kijken om te zien hoe mooi je bent? En hoe niet alleen jouw huid, maar ook jij straalt. En dat het verbergen van jouw huidprobleem verleden tijd is.

Je antwoorden krijgt op al die vragen waar je zelf nooit het antwoord op hebt gevonden? Dat de oorzaak van jouw huidprobleem eindelijk zichtbaar wordt. En je deze ook heel gericht kunt gaan oplossen.
Jouw huidprobleem écht gaat meevallen. Omdat er steeds minder zichtbaar is waar jij je onzeker over voelt. Of voor schaamt. En dat jouw dagelijkse frustratie plaatsmaakt voor een relaxt gevoel.

Dat is mogelijk met…
Het Skinprovement Programma. In 5 maanden tijd werken we online via een helder stappenplan, maandelijkse Q&A momenten (per mail), 1 op 1 sessies en een online academy toe naar een gezonde, rustige en mooie huid. Aangevuld met laboratoriumonderzoek om de oorzaak van jouw huidprobleem in kaart te brengen.

Deze tevreden cliënten gingen u voor

  • Julie

  • Dumphy

  • Angela

Veelgestelde vragen

  • Wordt dit programma vergoed door de zorgverzekeraar?

  • Welk resultaat kan ik verwachten na het volgen van het Skinprovement Programma?

  • Moet ik ook na het programma supplementen blijven gebruiken?

  • Kan ik ook starten in een los consult zonder traject?

  • Wat kost het laboratoriumonderzoek?

  • Ik heb al heel veel geprobeerd zonder (blijvend) resultaat. Gaat dit programma mij wel helpen?