KIDS E(X)CZEEM PROGRAMMA

Je kijkt met een gebroken hart naar je kind. De jeuk is ondraaglijk geworden. Je kijkt wanhopige ogen aan. De pijn en ongemak spreken boekdelen. Jouw moederhart huilt. Waarom gebeurt dit? En waarom krijg je het eczeem maar niet onder controle?

Je loopt verslagen het ziekenhuis uit na het zoveelste gesprek met de arts. Het advies: “hormoonzalf verhogen”. Je voelt aan alles dat dit niet de oplossing is. Jullie hebben dit al zo vaak geprobeerd. Het gaat een periode goed. Je stopt. En het circus begint weer van voor af aan. Je kunt hier toch niet eeuwig mee doorgaan?

De wekker gaat en je bent volledig gesloopt. Het was een helse nacht. Je hebt ieder uur gezien op de klok. Om het krabben te stoppen ben je maar naast het bedje gaan zitten. Wanneer houdt dit ooit op? Je sleept jezelf uit bed en start als eerste met het wassen van het beddengoed.

Hoe zou het voor je zijn als…

Je vanaf nu af aan naar een onbezorgd, vrolijk en energiek kind kunt kijken? Iedere dag opnieuw. Een kind dat weer kan deelnemen aan alle normale dagelijkse dingen en geniet van het leven met een gladde en rustige huid.

Je nooit meer hormoonzalf hoeft te smeren? En je antwoorden krijgt op vragen die je niet beantwoord krijgt in het ziekenhuis. Zodat je met een holistische aanpak van binnenuit de huid van jouw kind weer tot rust brengt. Jeukvrij. Pijnvrij.

Jullie eindelijk weer nachten kunnen doorslapen? Stel je eens voor hoeveel energie en tijd er dan over zou blijven voor het ondernemen van leuke dingen.
Dat is mogelijk met…
Het Kids E(x)czeem Programma. In 4 maanden werken we online via een helder stappenplan in 4 consulten toe naar een gezonde, jeukvrije en pijnvrije huid. Aangevuld met laboratoriumonderzoek om de oorzaak van het eczeem in kaart te brengen.

Deze tevreden cliënten gingen u voor

  • Julie

  • Dumphy

  • Angela

Veelgestelde vragen

  • Wordt dit programma vergoed door de zorgverzekeraar?

  • Welk resultaat kan ik verwachten bij mijn kindje na het volgen van het Kids E(x)czeem Programma?

  • Moet ik ook na het programma supplementen blijven geven aan mijn kindje?

  • Kan ik ook gebruik maken van laboratoriumonderzoek?

  • Mag ik hormoonzalf blijven smeren?

  • Mijn kindje lust niks en is een slechte eter, is het dan wel verstandig om te starten?