Werk met mij

Ik geloof dat ieder mens en dus ook ieder huid-, darm-, of hormoonprobleem anders is. Daarom werk ik niet met “standaard” adviezen en kun je bij mij een Rebelse aanpak verwachten. Afgestemd op jou. Niet op het gemiddelde. Jij en jouw klachten verdienen namelijk aandacht, uitzoekwerk en begeleiding. Zodat we ze bij de oorzaak aanpakken en jij je klachten oplost in plaats van symptomen bestrijdt. Want met dat bestrijden van die symptomen ben je denk ik al meer dan klaar… Toch?

Skinprovement Programma (4 maanden)

Wanneer jij een huidprobleem hebt is dit the only option. Huidproblemen zijn ingewikkeld om op te lossen, we hebben veel informatie nodig (laboratoriumonderzoek) en we zullen stapsgewijs moeten toewerken naar huidverbetering. Dat kost tijd, tussentijdse bijsturing en commitment (van jou en mij). Ook wanneer je last hebt van chronische (hevige) darmklachten pas je perfect in dit programma.

Deze tevreden cliënten gingen u voor

  • Noortje

  • Lisanne

  • DUMPHY