Werk met mij

Ik geloof dat ieder mens en dus ook ieder huid-, darm-, of hormoonprobleem anders is. Daarom werk ik niet met “standaard” adviezen en kun je bij mij een Rebelse aanpak verwachten. Afgestemd op jou. Niet op het gemiddelde. Jij en jouw klachten verdienen namelijk aandacht, uitzoekwerk en begeleiding. Zodat we ze bij de oorzaak aanpakken en jij je klachten oplost in plaats van symptomen bestrijdt. Want met dat bestrijden van die symptomen ben je denk ik al meer dan klaar… Toch?

Om het simpel te houden voor jou (en mij) bied ik 2 verschillende manieren aan om met mij te werken. Dit is afhankelijk van (de ernst van) jouw klachten, de begeleiding die je nodig hebt en jouw verwachtingen. Je kunt niet zelf kiezen voor het een of het ander. Daarin krijg je advies van mij. Eerlijk en onderbouwd.

Skinprovement Programma (4 maanden)

Wanneer jij een huidprobleem hebt is dit the only option. Huidproblemen zijn ingewikkeld om op te lossen, we hebben veel informatie nodig (laboratoriumonderzoek) en we zullen stapsgewijs moeten toewerken naar huidverbetering. Dat kost tijd, tussentijdse bijsturing en commitment (van jou en mij). Ook wanneer je last hebt van chronische (hevige) darmklachten pas je perfect in dit programma.

Know your Food Intolerances Pakket

De perfecte match wanneer je milde darmklachten hebt en altijd al het gevoel hebt gehad dat je niet lekker reageert op voedingsmiddelen. Je hebt alleen geen idee welke dat zijn. Dit pakket is geen programma en je gaat dus zelf aan de slag met de adviezen.

Deze tevreden cliënten gingen u voor

  • Noortje

  • Lisanne

  • DUMPHY