Ik weet niet hoe dat bij jou zit? Maar die “one size fits all” kleding zit nooit zoals het moet zitten. Mouwen net even te kort, iets te wijd om je taille of niet getailleerd genoeg aan de bovenkant waardoor je zo’n beetje de hele dag inkijk hebt. Kleding shop ik dus altijd in winkels waar je gewoon kunt kiezen uit een S, M of L. En ja daar betaal je dan net even wat meer voor. Maar het zit ook echt een stuk mooier. En kies je daarbij voor materiaal van hoge kwaliteit? Dan doe je er ook nog eens jaren langer mee.

Zo werkt het dus ook voor gezondheidsprogramma’s waar je aan kunt deelnemen. De “one size fits all” programma’s zijn vaak goedkoop en passen net niet helemaal bij jouw wensen. En dus bereik jij je doel ook niet. En dat is dus echt zonde van je geld.

Vandaag vroeg iemand mij of mijn programma ook in groepsverband te volgen is. En of ik dan hetzelfde resultaat zou kunnen bieden. Het antwoord daarop is “nee”. Ik zou daar heel lang en heel goed voor moeten zitten. Wat ik namelijk zelf in mijn reis naar een gezonde en rustige huid heb gemist is onderzoek en uitleg. Onderzoek naar de oorzaken en uitleg naar hoe dit in mijn lichaam (en huid) dan precies zit. Wat de verbanden zijn. Hoe het ontstaan is. En hoe ik dat kan gaan oplossen met voeding en supplementen. Het antwoord op deze vragen vond ik pas na dik 10 jaar aan ellende en symptoombestrijding. Wat voor mij uiteindelijk de doorbraak gaf, wil ik jou niet ontnemen.

Daarom kies ik er bewust voor altijd 1 op 1 te werken. Voor jou fijn. Maar voor mij ook. Ik weet dan namelijk dat we er het maximale uit hebben gehaald en jij ook jouw maximale resultaat gaat bereiken. Daar betaal je voor!

Je hebt namelijk al lang genoeg gezocht. Geprobeerd. Gehannest (met one size fits all adviezen ;)) om uiteindelijk bijna de hoop op te geven. Dit is nog steeds het gros van de cliënten die ik zie. En dan ben ik toch maar weer zo dankbaar dat ze op mijn pad zijn gekomen. Mij hebben gevonden. En dat we aan de slag kunnen met een programma dat werkt! Omdat het niet een “one size fits all” programma is, dat je tegen een laag bedrag eventjes kunt gaan “uitproberen”. Want heb je niet al genoeg uitgeprobeerd?

Nou snap ik als geen ander dat je misschien twijfels hebt. Zeker omdat je al zo ontzettend veel hebt geprobeerd. En keer op keer teleurgesteld bent. Geld weg en nog steeds geen centimeter verbetering in je huid. Daarom werk ik met een huidspreekuur. In 30 minuten kijk ik gratis en vrijblijvend met je mee wat je tot nu toe allemaal hebt gedaan om jouw huid te verbeteren en waar er nog open eindjes liggen. Trust me, dat zijn er altijd een heleboel!

Wil jij hier meer over weten? Welke verbanden ik zie bij jouw klachten? En hoe je de oorzaak kunt gaan opsporen? Boek dan hier vrijblijvend jouw Skin Scan sessie in.