Stel je eens voor… Een coach die je niet alleen coacht, maar ook precies aangeeft hoe je moet eten, wanneer, hoeveel en wat. Tot op de gram precies. Dat is het plan. En daar mag je niet van afwijken. Als dat jouw huidprobleem zou oplossen. Doe je het dan? En ga jij dat tot in de oneindigheid volhouden? En zou je je hier gelukkig in voldaan door voelen?

Als ik jouw antwoord mag invullen hoop ik dat je “nee” zegt.

Ik zie nog altijd om mij heen coaches, therapeuten en dietisten met kneiterstrakke schema’s werken. En ja, als je veel kilo’s zou willen afvallen is dat in het begin ook echt wel nodig, maar voor huid- en darmproblemen is dat een heel ander verhaal.

Hoe ik het voor me zie is dat het allemaal wat losser mag. Zeker als we op zoek gaan naar jouw voedselintoleranties, is het soms al moeilijk genoeg je hier een weg door te slaan. Maar ik beloof je dat die nieuwe leefstijl en dat nieuwe voedingspatroon na 2 weken al van jou voelt. Omdat je het eigen hebt gemaakt. Door met behulp van mijn handvatten en coaching zelf op zoek te gaan naar alternatieven die jij lekker vindt. Niet ik.

Op die manier verbeter je je huid niet tijdelijk, maar voor de lange termijn. Want het Skinprovement Programma vraagt echt om commitment en investering in tijd van je. Zeker in het begin als er veel op je af komt en je je weg nog moet vinden. Maar in the end levert het je resultaat op. Blijvend resultaat.

Alles wat ik heb kunnen bereiken met mijn eigen huid, kan ook voor jou. Daar ben ik van overtuigd en heb ik bij the top of my class bereikt. Daar zit die 95% blijvende huidverbetering. En daar word niet alleen jij, maar ook ik zielsgelukkig van.

Je kunt dan namelijk weer zonder die dikke laag make-up de deur uit. In de spiegel kijken omdat je trots bent op wat je ziet en gelukkig wordt van je huid. En ook de schaamte ervaar je niet meer zoals vroeger. Je zit lekker in je vel en maakt je zoveel minder druk. Want er is nog zo weinig om je druk over te maken.

Dat is waar we naartoe werken. Samen. Jij trekt de kar. Ik loop met je mee. Om obstakels op jouw weg aan het licht te brengen. En weg te halen. Zodat je door kunt rijden. Naar die eindstreep.

Jouw droomhuid.

PS: Ben je nog geen client van Healthy Rebel? En ben je benieuwd hoe we jouw huidprobleem kunnen verbeteren? Ik kijk graag met je mee waarom het je nog niet is gelukt deze te doorbreken. Vraag jouw gratis 30 minuten Skin Scan sessie aan tijdens het Healthy Rebel Huidspreekuur