Je verlangt er vast vaak naar. Jouw droomhuid. Ontstekingsvrij. Jeukvrij. Egaal. Kortom, een huid die straalt!

Heb je er weleens over nagedacht dat het huis voor deze droomhuid jouw lichaam is? En dat je pas kunt gaan inrichten als het huis op een goed fundament is gebouwd, de vloer er in ligt, de muren zijn gestuct en geschilderd en de elektra goed is aangelegd?

Voor dat alles geldt dat je een plan nodig hebt. Met de juiste afmetingen. Een strakke en logische planning. Een aannemer die de deadlines in de gaten houdt en waar nodig de planning aanpast. En uiteindelijk een interieurstylist die de ruimte bekijkt, jouw wensen in kaart brengt en samen met jou kijkt wat past en niet past. Binnen jouw droomhuis.

Voor jouw droomhuid geldt hetzelfde.

Je zult eerst naar de aannemer moeten gaan om te zorgen voor een goede fundering (voeding en suppletie). Ook technische obstakels moeten daarin worden meegenomen op basis van betrouwbaar onderzoek (laboratoriumonderzoek). Zodat er een goed doordacht plan (Skinprovement Plan) volgt met heldere deadlines (Skinprovement programma onderdelen ) en je kunt gaan bouwen. Als de bouw eenmaal gestart is schakel je de interieurstylist (huidspecialist) in. Zodat ze samen met jou kijkt naar de inrichting (jouw skincare). Daar kan dan her en der nog iets aan worden aangepast. Omdat het toch net niet helemaal mooi staat, of jouw smaak is.

Als jij dit logisch vindt klinken, dan begrijp je waarschijnlijk ook dat het geen enkele zin heeft om op een slechte fundering te gaan bouwen, over oud behang heen te schilderen en door verschillende interieurstylistes jouw huis te laten inrichten. Het resultaat daarvan is een huis dat op instorten staat, niet naar jouw wens is en waarin je uiteindelijk niet fijn woont. Verhuizen is dan de enige optie.

En hanteer je bij het volgende huis precies dezelfde aanpak? Dan krijg je precies hetzelfde resultaat.

Start dus met een schone lei, begin bij het fundament van jouw droomhuis en laat je adviseren voordat je aan de slag gaat. Je bespaart geld, tijd en bakken frustratie.

Wil jij alvast in grote lijnen de blauwdruk van jouw droomhuid zien? Plan dan gratis en vrijblijvend jouw Skin Scan Sessie van 30 minuten bij mij in. Het enige wat je hoeft te doen is een afspraak in te boeken.