Loop jij altijd steevast dezelfde route in de supermarkt? Van de groenten naar het fruit, langs het brood richting de zuivel, al slalommend door de gangpaden met rijst, pasta, koek, snoep en chips, om vervolgens als laatste de diepvriesproducten mee te nemen.

Dit doet iedereen.

Nog altijd krijg ik “paniekmailtjes” na het opstarten van het Skinprovement Programma. Het moment waarop ik mijn client loslaat in de Supermarktjungle. Want in dat vaste rondje kunnen ze opeens niets meer vinden. Dat voelt eng. Ongemakkelijk. Onzeker. En het liefst bellen ze me nog in de supermarkt om als navigatie te gebruiken.

En juist dit ongemakkelijke gevoel en die onzekerheid zijn nodig om te kunnen veranderen. Daarom doe ik dit op deze manier. Ik geef je tools en handvaten die je vervolgens zelf mag gaan invullen. Wat ik namelijk niet wil is voor jou bepalen hoe jij je nieuwe route in die supermarkt gaat lopen. Het moet namelijk jouw route worden. Niet de mijne. Als je dat zelf gaat ondervinden en er uiteindelijk ook de lol van in gaat zien voel je voldoening. Dat je het snapt. Dat je er moeite voor hebt gedaan. En uiteindelijk wordt beloond met een rustige huid, een minder opgeblazen buik en vol van energie!

Dat is iets waar je zelf naar toe mag werken. Met mij langs de zijlijn om je hier en daar wat meer vertrouwen te geven.

Er zijn een aantal dingen die je kunt gebruiker als wegwijzer. Ook als je niet in een van mijn programma’s zit kun je ze vanaf vandaag al gaan toepassen. Mijn gouden Supermarktjungle tips vind je hier:
– shop bij natuurwinkels (bijvoorbeeld Ekoplaza)
Hier vind je ten eerste veel betere producten (biologisch, non GMO). En ten tweede heb je veel meer keus en hoef je dus veel minder te zoeken.
– haal vlees en vis bij de slager en visboer
Meer keuze en veel betere kwaliteit.
– besteedt vooral tijd aan het begin van de supermarkt
Bij de versafdeling met groenten en fruit. Hoe verder je in de supermarkt bent, des te meer gangpaden je kunt overslaan

En zie je na deze tips nog steeds door de (jungle)bomen het bos niet meer? En heb je daarbij al jaren een onrustige huid en/of vervelende buikklachten? Boek dan hier jouw gratis sessie in. Ik kijk in 30 minuten (gratis en vrijblijvend) met je mee waarom je klachten hebt en hoe je deze de baas kunt worden.